Modalitati de plata si transport
 


Modalitati de plata

Produsele producatorului german Neumann.Berlin nu se afla in stocul Video'S si se aduc doar pe baza de comanda ferma.

Comanda se considera ferma dupa achitarea unui avans de minim 30% din contravaloarea produsului.
In acest caz vi se va emite o Factura Proforma pentru avansul specificat. Aceasta Factura Proforma se poate achita prin transfer bancar, mandat postal, numerar la un sediu de banca ING Bank, etc. sau numerar la sediul nostru.

Plata finala pentru produsele solicitate se poate face:

a)
Plata ramburs, in numerar la livrare. Produsele se achita la inmanarea lor de catre agentul serviciului de curierat rapid Fan Courier.
b)
Plata prin transfer bancar.

Documente (facturi, chitante, garantii)
Produsele livrate vor fi intotdeauna insotite de Factura si Certificat de Garantie in original. Va rugam sa verificati comenzile si sa sesizati in scris orice lipsa a unui document in momentul primirii coletului. Conform Codului Fiscal art. 155, alineatul (6), semnarea si stampilarea facturilor in original nu sunt obligatorii.
In cazul expeditiilor cu plata ramburs, Factura si Certificatul de Garantie se vor afla in colet (sau in plicul autocolant cu documente de pe cutie) iar Chitanta se va emite de catre curier (Fan Courier) in numele S.C. Video'S S.R.L., la incasarea contravalorii produselor.

Livrarea
Costurile de transport sunt suportate de catre client.
Produsele se expediaza prin Fan Courier (curierat rapid) la adresa indicata (door-to-door).
Pe toata perioada transportului pana la livrare, coletul este insotit de documentul de transport al firmei de curierat rapid. Acesta se numeste AWB si contine toate datele necesare pentru livrare precum si un numar prin care se poate identifica traseul coletului pe toata perioada transportului si pana la livrare.

Pentru protejarea produselor pe durata transportului acestea sunt ambalate suplimentar intr-o cutie adecvata de carton.

Taxe transport
Fan Courier - curierat rapid cu livrare la adresa indicata.
- transport: 15 Lei (TVA inclus) taxa unica indiferent de greutate.
- taxa pt. plata ramburs: 5 Lei indiferent de valoarea produsului.

La valori mai mari de 1000 Lei (cu TVA inclus) nu se percep taxe de transport si ramburs pentru localitatile aflate in reteaua Fan Courier.

Pentru localitatile aflate in afara retelei Fan Courier (transportatorul nu are sucursale sau puncte de lucru) se percepe un tarif suplimentar de 0.80 Lei+TVA pentru fiecare km, intr-un sens.

Toate produsele sunt asigurate automat pentru valoarea de 50 EUR+TVA. Pentru produsele cu valori mai mari de 50 EUR+TVA, la cererea clientului acestea se pot asigura conform tarifelor practicate de Fan Courier.

(Pagina anterioara)

 
Copyright 2005-2016© Video’S srl
Toate drepturile rezervate